Εκτυπώσεις

Εκτύπωση Βιβλίων

Βιβλίο με άκαμπτο εξώφυλλο

Μία απ’ τις βασικές υπηρεσίες που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας είναι η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων και εφημερίδων.

Οι στόχοι μας για κάθε εκτύπωση είναι:

  • Άριστο αποτέλεσμα

Πρώτιστο μέλημά μας δεν είναι άλλο απ’ το ότι θέλουμε το αποτέλεσμα της εκτύπωσης να ικανοποιεί τόσο εμάς όσο και τον πελάτη μας. Γι’ αυτό το λόγο εργαζόμαστε σε σύγχρονους εκτυπωτές και έτσι επιτυγχάνουμε γρήγορες εκτυπώσεις, υψηλής ανάλυσης και ακρίβειας και μάλιστα σε διάφορα μεγέθη.

  • Προσιτές τιμές

Σημαντικός παράγοντας είναι και το οικονομικό κομμάτι. Προσαρμοσμένοι στα δεδομένα της εποχής εκτυπώνουμε σε πολύ οικονομικές τιμές, χωρίς παράλληλα  να υποτιμάμε το τελικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό εξασφαλίζουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

  • Άμεση παράδοση

Είτε είναι μαζικές οι παραγωγές είτε μικρότερες, εκτυπώνουμε στο συντομότερο χρονικό διάστημα τα βιβλία σας έτσι ώστε να έρθουν στα χέρια σας άμεσα. Αν λοιπόν έχετε άμεση ανάγκη για εκτύπωση ενός βιβλίου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να το εκτυπώσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Σε φροντιστήρια/Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς

Έχουμε αρκετά μεγάλη εμπειρία στην έκδοση εγχειριδίων και βοηθητικών βιβλίων από φροντιστήρια. Εκτυπώνουμε άμεσα μεγάλες ποσότητες. Μάλιστα, διαθέτουμε και έγχρωμο εκτυπωτή και εκτυπώνουμε τα βιβλία, σχεδόν στην τιμή του ασπρόμαυρου. Αυτό είναι ιδανικό για εκδόσεις που χρειάζονται και έγχρωμη εκτύπωση, όπως π.χ. βιβλία  μαθηματικών με γραφικές παραστάσεις και ειδικές παρατηρήσεις με έγχρωμες απεικονίσεις.

Σε ιδιώτες

Δεν χρειάζεται κάποιος να εκπροσωπεί έναν οίκο ή να διοικεί μία επιχείρηση ή μία εταιρεία. Ο καθένας ο οποίος έχει ανάγκη να εκτυπώσει ένα βιβλίο π.χ. ως αυτοέκδοση, έχει την δυνατότητα να γίνει πελάτης μας. Και ακόμη και αν δεν υπάρχει η ανάγκη πολλών αντιτύπων και θέλει να τα μοιράσει το βιβλίο του σε μικρό αριθμό ατόμων, μπορεί να το κάνει χωρίς να επιβαρυνθεί με υπέρογκα ποσά.

Επίσης για όσους δεν έχουν την δυνατότητα του «στησίματος» του βιβλίου, υπάρχει και το γραφιστικό τμήμα της ομάδας όπου μπορεί, εφόσον χρειαστεί, με μία επιπλέον επιβάρυνση, να παρέχει τις υπηρεσίες του στο πώς θα στηθεί.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως την διαδικασία της εκτύπωσης βιβλίου ή εφημερίδας, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε και τηλεφωνικά. Εφόσον μάλιστα είστε και κάτοικοι Αθηνών μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημα της εταιρείας μας. Όλοι μας είμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να κάνουμε την έκδοση του βιβλίου ή της εφημερίδας, πιο εύκολη από ποτέ.

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

που θα μας βρείτε στην Αθήνα

Κατάστημα
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Λ. Παπάγου θα λειτουργεί καθημερινά από 10 έως 14 Αυγούστου

10.00 με 17.00

Θα είναι κλειστό 17 με 21 Αυγούστου.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά

 

Κατάστημα & Εργαστήριο
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Ηρώων Πολυτεχενείου θα είναι κλειστό 10 με 21 Αυγούστου.

Τον υπόλοιπο Αύγουστο το ωράριο λειτουργίας είναι 

10.00 με 18.00

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά