Εκτυπώσεις

Διαφημιστικά Φυλλάδια

Σχεδιασμός Διαφημιστικού Φυλλαδίου για την Tupperware

Εκτυπώσεις Διαφημιστικών Φυλλαδίων

Ένα από τα ισχυρότερα μέσα διαφήμισης για να προωθήσει κανείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του είναι τα διαφημιστικά φυλλάδια. Όσο και αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία και όσο και αν έχουμε στραφεί στα socialmedia και στον ψηφιακό τρόπο προβολής μιας επιχείρησης, τα έντυπα θα κατέχουν πάντα μία σημαντική μερίδα δυνητικών πελατών.

Τι πρέπει όμως να προσέξετε στην εκτύπωση;

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε είναι ο όγκος. Για μεγάλα τιράζ, διαθέτουμε τους offset εκτυπωτές. Αυτοί μπορούν να εκτυπώσουν μεγάλο όγκο διαφημιστικών φυλλαδίων και σε σύντομο χρόνο. Αν όμως οι ανάγκες σας είναι μικρότερες και θέλετε να εκτυπώσετε μεν φυλλάδια, αλλά σε μικρότερο όγκο, τότε διαθέτουμε και ψηφιακούς εκτυπωτές. Γιατί; Με αυτούς θα έχετε το ίδιο ποιοτικό αποτέλεσμα που θα είχατε και με έναν offset εκτυπωτή, αλλά σε πιο οικονομικές τιμές.

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε άρθρα για αποτελεσματικά διαφημιστικά φυλλάδια

αλλά και για αποτελεσματικό περιεχόμενο διαφημιστικών φυλλαδίων.

Διαστάσεις και Τιμές Διαφημιστικών Φυλλαδίων εκτυπωμένων ψηφιακά

Οι παρακάτω τιμές αφορούν εκτυπώσεις διπλής όψης

Α6 (10,5χ14,8)Α5 (14,8Χ21)Α4 (21Χ29,7)Α3 (29,7Χ42) Μέγεθος / Ποσότητα
18€22€30€40€50 τεμ.
22€28€40€60€100 τεμ.
28€35€50€85€200 τεμ.
33€45€68€110€300 τεμ.
43€60€85€150€500 τεμ.
55€95€Ζητήστε προσφοράΖητήστε προσφορά1000 τεμ.

Το κόστος διπλώματος είναι επιπλέον 15€
Οι παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, και σχεδιασμό μακέτας. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1  εργάσιμη ημέρα και η εκτύπωση σε χαρτί velvet 150γρ.

Διαστάσεις και Τιμές Διαφημιστικών Φυλλαδίων με εκτύπωση Offset

Α6 (10,5χ14,8)Α5 (14,8Χ21)Α4 (21Χ29,7)Α3 (29,7Χ42)Μέγεθος / Ποσότητα
57€88€195€2500 τεμ.
68€125€255€5000 τεμ.
115€220€410€10000 τεμ.
220€399€750€20000 τεμ.

Το κόστος διπλώματος είναι επιπλέον 15€ ελάχιστη χρέωση ή 5€ η χιλιάδα για 2πτυχα & 3πτυχα
Οι παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, και σχεδιασμό μακέτας. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εργάσιμες ημέρες και η εκτύπωση σε χαρτί velvet 135γρ.

Μετά είναι ο τύπος φυλλαδίου, ο οποίος μπορεί να ποικίλει. Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε συγκεκριμένες διαστάσεις καθώς υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώσετε σε διάφορα μεγέθη τα φυλλάδιά σας. Αυτά θα μπορούσε να είναι από απλά μονοσέλιδα flyers, μέχρι δίπτυχα, τρίπτυχα ή και τετράπτυχα διαφημιστικά και γιατί όχι ακόμη και διαφημιστική μπροσούρα πολλών σελίδων.
Η ίδια μεγάλη ποικιλία υπάρχει και στην ποιότητα των χαρτιών. Μπορείτε να διαλέξτε από μία κοινή Α4 κόλλα μέχρι ειδικά φωτογραφικά χαρτιά σε ματ ή σε γυαλιστερή ποιότητα. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε πόσο βαρύ ή όχι θα είναι το χαρτί, καθώς και την απορροφητικότητα που μπορεί να έχει. Η απορροφητικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση των χρωμάτων κατά την εκτύπωση του φυλλαδίου. Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή της ασπρόμαυρης εκτύπωσης, για εσάς που θέλετε μία πιο λιτή και οικονομική επιλογή. Όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε, όλα εξαρτώνται απ’ τις ανάγκες που έχει η κάθε επιχείρηση.

Μήπως είναι περιττά έξοδα τα φυλλάδια; Αφού όλα πλέον γίνονται απ’ το ίντερνετ.

Αυτός είναι ένας μεγάλος μύθος. Από έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και αφορούν την συμπεριφορά του καταναλωτή και το πως αποφασίζει ή όχι για την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, έχει παρατηρηθεί το εξής: Οι καταναλωτές αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο να διαβάσουν ένα φυλλάδιο, απ’ ότι ένα post στο Facebook ή μία διαφήμιση στη Google. Επίσης, υπάρχουν και εκείνες οι κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν συχνή πρόσβαση στο διαδίκτυο και προτιμούν τους παραδοσιακούς τρόπους για να διαλέξουν τα προϊόντα που θα αγοράσουν, π.χ. οι μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες. Τέλος, ακόμα και αν έχετε ήδη διαφημιστικές καμπάνιες στο ίντερνετ, θα μπορούσατε να συνδυάσετε την εκτύπωση φυλλαδίων για μία πιο ολοκληρωμένη διαφημιστική παρουσία. Όλα τα παραπάνω, όπως καταλαβαίνετε, κάνουν κάτι παραπάνω από απαραίτητη την εκτύπωση μιας διαφημιστικής μπροσούρας.

Πλεονεκτήματα των διαφημιστικών φυλλαδίων σε σχέση με τους άλλους τρόπους διαφήμισης;

  • Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος της κλασσικής διαφήμισης, που μπορεί άμεσα να ελκύσει πελάτες και να αυξήσει το αγοραστικό κοινό.
  • Ένα καλά σχεδιασμένο έντυπο μπορεί να περάσει πιο άμεσα από κάθε άλλο τύπο διαφήμισης, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να διαφημίσετε.
  • Το μάρκετινγκ της διαφήμισης είναι στοχευμένο, καθώς μπορείτε να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι που θα μοιράσετε τα φυλλάδιά σας καθώς και ποια περίοδο θα τα μοιράσετε. Έτσι θα έχετε σίγουρα και καλύτερα αποτελέσματα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Στην εταιρεία μας, ασχολούμαστε χρόνια με τον χώρο των εκτυπώσεων. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικά μηχανήματα, μας δίνουν την ευκαιρία να παρέχουμε στον καθένα από εσάς την ιδανική λύση. Πάντα ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη μας.
Οι πλήρως καταρτισμένοι υπάλληλοι της εταιρείας, επιβλέπουν με λεπτομέρεια, κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα πάρετε στα χέρια σας να είναι έτσι ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί.

Συνοπτικά, το διαφημιστικό φυλλάδιο είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο διαφήμισης. Επίσης, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η έντυπη εικόνα της εταιρείας σας, μέσω της οποίας περνάτε τα μηνύματα σας στην αγορά. Θα το αφήσετε στην τύχη; Όποιες και να είναι οι ανάγκες που έχετε, το Copy-Corner μπορεί να σας προσφέρει μία λύση με βάση τις δικές σας απαιτήσεις. Σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι αυτή η επένδυση που κάνετε και ελάτε στην εταιρεία μας ώστε να περάσετε όλα σας τα μηνύματα με τον πιο ποιοτικό και συνάμα οικονομικό τρόπο.
Μην χάνετε χρόνο και ελάτε σε επαφή μαζί μας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail. Ακόμα μπορείτε να περάσετε και απ’ τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ετοιμάσουμε μαζί το ιδανικό διαφημιστικό φυλλάδιο για την προβολή της επιχείρησής σας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

που θα μας βρείτε στην Αθήνα

Κατάστημα
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Λ. Παπάγου λειτουργεί καθημερινά

09.00 με 20.00

& το Σάββατο 11.00 με 15.00

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με ACS ή ΕΛΤΑ Courier 

Κατάστημα & Εργαστήριο
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Ηρώων Πολυτεχενείου λειτουργεί καθημερινά

10.00 με 18.00

& το Σάββατο 11.00 με 14.00

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με ACS ή ΕΛΤΑ Courier