Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

Εκτύπωση σε ταπετσαρίες τοίχου

Ψηφιακή εκτύπωση σε ταπετσαρίες τοίχου

Ο χώρος που εργαζόμαστε, μένουμε ή γενικά περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μας, θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφος. Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας μπορεί να δώσει την αισθητική λύση που ψάχνετε. Η διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρίες, έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες και μάλιστα ήταν ένδειξη πλούτου και όχι τυχαία. Η ταπετσαρία και το κόστος της εκτύπωσης παλιότερα στοίχιζαν πολύ. Πλέον αυτό δεν ισχύει και είναι μία προσιτή και καλαίσθητη  λύση για το κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Γιατί όμως ψηφιακή εκτύπωση;

Η τεχνολογία πλέον επιτρέπει να εκτυπώνουμε τις ταπετσαρίες χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούμε καμία παράμετρο. Οι διαστάσεις, το υλικό της ταπετσαρίας, η υφή της, είναι παράγοντες που στο παρελθόν έπρεπε να τις λάβουμε υπόψιν μας. Τώρα, με τα σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, η εκτύπωση με ψηφιακά μέσα είναι παιχνιδάκι. Τα αποτελέσματα μάλιστα είναι αναβαθμισμένα. Το βάθος των χρωμάτων και η απεικόνισή τους πάνω στην ταπετσαρία είναι καλύτερα. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και στις διάφορες συνθήκες.

Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί ο καθένας να επιλέξει το σχέδιο που επιθυμεί. Δε χρειάζεται να περιοριστεί σε αυτά που υπάρχουν στην εταιρεία μας, αλλά μπορεί να επιλέξει τη δική του εικόνα, φωτογραφία, σκίτσο, ζωγραφιά. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι να υπάρχει υψηλή ανάλυση ώστε το αποτέλεσμα να αποτυπωθεί όσο καλύτερα γίνεται και στην ταπετσαρία.

Μετατρέψτε τον χώρο σας με μία ταπετσαρία τοίχου που θα την εκτυπώσουμε ψηφιακά και γεμίστε τον με αέρα ανανέωσης και ανανεωθείτε και εσείς!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

που θα μας βρείτε στην Αθήνα

Κατάστημα
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Λ. Παπάγου θα λειτουργεί καθημερινά από 10 έως 14 Αυγούστου

10.00 με 17.00

Θα είναι κλειστό 17 με 21 Αυγούστου.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά

 

Κατάστημα & Εργαστήριο
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Ηρώων Πολυτεχενείου θα είναι κλειστό 10 με 21 Αυγούστου.

Τον υπόλοιπο Αύγουστο το ωράριο λειτουργίας είναι 

10.00 με 18.00

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά