Εκτυπώσεις

Εκτύπωση καταλόγων

Εκτύπωση καταλόγων

Έχετε επιχείρηση και θέλετε να αναδείξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε; Το ξενοδοχείο, το εστιατόριο ή το καφέ σας χρειάζεται νέους καταλόγους;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτύπωση καταλόγων για εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία αλλά και καταλόγους επιχειρήσεων. Είτε θέλετε να προβάλλετε προϊόντα ένδυσης, είτε να προωθήσετε το νέο μενού του εστιατορίου σας  ή οτιδήποτε άλλο, ένας κατάλογος που θα αποτυπώνονται όλα αυτά, είναι πλέον επιβεβλημένος.   Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές ποιότητες χαρτιών, μεγεθών αλλά και είδος βιβλιοδεσίας ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε για τις ανάγκες που έχετε.

Όπως σε κάθε εκτύπωση που αναλαμβάνουμε, έτσι και στον κατάλογο προϊόντων, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα. Στοχεύουμε να αναδειχθούν τα  προϊόντα σας με τον πιο ευπαρουσίαστο τρόπο, αποδίδοντας ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα το οποίο θα οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις και κέρδη την επιχείρησή σας.

Θέλετε πολύχρωμη ή σας αρκεί η ασπρόμαυρη εκτύπωση; Θέλετε συγκεκριμένες διαστάσεις για τον κατάλογο της επιχείρησής σας; Προτιμάτε σκληρό εξώφυλλο ή μαλακό; Ό,τι ανάγκες και να έχετε, μέλημά μας είναι να τις ικανοποιήσουμε καθώς θεωρούμε την δυνατότητα επιλογής, σημαντικό παράγοντα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε συνεργασία με την γραφιστική μας ομάδα, η οποία είναι έμπειρη και έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία, σχεδιάστε τον κατάλογο που σας ταιριάζει, εφόσον δεν τον έχετε ήδη έτοιμο και προωθήστε με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε. Η εικόνα του καταλόγου και το στήσιμό του είναι σημαντικό γιατί είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει ο πελάτης, για να συνεχίσει να τον ξεφυλλίζει και να εστιάσει έπειτα στα προϊόντα του.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

που θα μας βρείτε στην Αθήνα

Κατάστημα
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Λ. Παπάγου θα λειτουργεί καθημερινά από 10 έως 14 Αυγούστου

10.00 με 17.00

Θα είναι κλειστό 17 με 21 Αυγούστου.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά

 

Κατάστημα & Εργαστήριο
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Ηρώων Πολυτεχενείου θα είναι κλειστό 10 με 21 Αυγούστου.

Τον υπόλοιπο Αύγουστο το ωράριο λειτουργίας είναι 

10.00 με 18.00

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά