Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

Ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά

Ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά

Είναι στιγμές που θα ευχόσασταν να μπορούσατε να τις κρατήσετε αναλλοίωτες στο χρόνο; Τώρα έχετε την δυνατότητα! Ελάτε σε εμάς να εκτυπώσουμε ψηφιακά τις αγαπημένες σας φωτογραφίες κάνοντας τες πίνακες σε καμβά.

Γιατί όμως να προτιμήσετε τον καμβά και όχι άλλο υλικό;

Το συγκεκριμένο υλικό είναι αρκετά εύκαμπτο με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται σπασίματα. Επίσης, ο συγκεκριμένος καμβάς δεν είναι απλός αλλά φωτογραφικός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αποτυπώνει τα χρώματα όσο πιο ζωντανά γίνεται, ενώ παράλληλα διατηρεί την υψηλή ανάλυση ποιότητας. Το υλικό που μοιάζει στην υφή με καραβόπανο, είναι ιδανικό και για τελάρωμα. Όλα αυτά το καθιστούν την καλύτερη λύση για να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας με αυτό τον τρόπο. Διακοσμήστε το σαλόνι, το δωμάτιό σας ή όποιο άλλο χώρο θέλετε και απολαύστε τις προσωπικές σας δημιουργίες. Η μεγάλη αντοχή που έχει ο καμβάς εξάλλου, σας υπόσχεται να τις απολαμβάνετε για πολύ μεγάλο διάστημα.

Η ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά μας φέρνει πιο κοντά στην τέχνη!

Η ψηφιακή εκτύπωση του καμβά δεν ενδείκνυται μόνο για τις δικές σας δημιουργίες αλλά και για έργα γνωστών καλλιτεχνών, έστω και αν είναι σε αντίγραφα. Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορείτε να έχετε στον τοίχο του σπιτιού σας ένα έργο του Ντα Βίντσι ή του Βαν Γκόγκ και όλα αυτά με μικρό κόστος; Με την ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά η τέχνη ποτέ δεν ήταν πιο προσιτή. Επιλέξτε τον πίνακα ζωγραφικής που επιθυμείτε, είτε από την ήδη υπάρχουσα λίστα του καταστήματός μας είτε από έναν άλλο πίνακα της επιλογής σας.

Κάθε φωτογραφία ή κάθε πίνακα που θέλετε έχουμε την δυνατότητα να το εκτυπώσουμε σε διάφορα μεγέθη. Με τελάρο ή χωρίς. Όλα εξαρτώνται απ’ το χώρο που θέλετε να το διακοσμήσετε και απ’ την προσωπική σας επιθυμία, που είμαστε εδώ για να την ικανοποιήσουμεμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, εύκολα και γρήγορα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

που θα μας βρείτε στην Αθήνα

Κατάστημα
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Λ. Παπάγου θα λειτουργεί καθημερινά από 10 έως 14 Αυγούστου

10.00 με 17.00

Θα είναι κλειστό 17 με 21 Αυγούστου.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά

 

Κατάστημα & Εργαστήριο
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Ηρώων Πολυτεχενείου θα είναι κλειστό 10 με 21 Αυγούστου.

Τον υπόλοιπο Αύγουστο το ωράριο λειτουργίας είναι 

10.00 με 18.00

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά