Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

Ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητα

Ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητα

Τα αυτοκόλλητα είναι ένας απ’ τους πιο εύκολους και διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης, μιας επιχείρησης ή ενός event. Επίσης χρησιμοποιούνται και ως προειδοποιητική ένδειξη ενός σήματος ή μιας πινακίδας. Για όποια χρήση και να το θέλετε, η Corner-Shop βρίσκεται εδώ για εσάς.

Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητα σε διαφορετικές ποιότητες, ανάλογα με την χρήση και την αντοχή που θέλετε να έχουν. Υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες που χωρίζονται τα αυτοκόλλητα. Η πρώτη κατηγορία είναι τα χάρτινα. Αυτά αφορούν κυρίως πιο απλές χρήσεις και δεν είναι το ίδιο ανθεκτικά με τα αυτοκόλλητα βινυλίου. Τα αυτοκόλλητα βινυλίου, που είναι και αυτά που προτιμούν οι περισσότεροι, έχουν υψηλή αντοχή. Χρησιμοποιούνται τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους και δεν φθείρονται ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Όσο αφορά την δεύτερη κατηγορία, αυτή του βινυλίου, υπάρχουν όπως αναφέραμε και παραπάνω, διαφορετικές ποικιλίες. Η κάθε ποικιλία είναι κατάλληλη για διαφορετική χρήση.

Υπάρχουν τα οικονομικά αυτοκόλλητα τα οποία είναι κυρίως για εσωτερικούς χώρους  και έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Μία ακόμη κατηγορία είναι τα αυτοκόλλητα υψηλής απόδοσης. Τα συγκεκριμένα προτιμούνται απ’ όσους θέλουν η εφαρμογή τους να διαρκέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από χυτή μεμβράνη η οποία έχει μόνιμη κόλλα και αντέχει για διάστημα τουλάχιστον 7 ετών.

Ποιο αυτοκόλλητο είναι το κατάλληλο για εμένα;

Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σ’ αυτό το δίλλημα. Το καθένα έχει διαφορετικές ιδιότητες. Τα πιο απλά αυτοκόλλητα είναι για λιγότερο μόνιμες χρήσεις. Αν π.χ. έχετε διοργανώσει ένα εταιρικό event και θέλετε να κολλήσετε αυτοκόλλητα τα οποία σας νοιάζει να διαρκούν για το διάστημα των ημερών της εκδήλωσης, η καλύτερη επιλογή είναι αυτά που είναι μικρής αντοχής.

Αν όμως π.χ. έχετε ένα αυτοκίνητο ή ένα φορτηγό της επιχείρησης και θέλετε να το επενδύσετε με αυτοκόλλητο με το λογότυπο της εταιρείας, τότε σίγουρα θέλετε κάτι που να είναι μεγάλης αντοχής.  Βάση αυτού, η καλύτερη λύση είναι να διαλέξετε αυτό με την χυτή μεμβράνη, το οποίο είναι ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά και σε γρατζουνιές κλπ.

Αν παρόλα αυτά είστε ακόμα μπερδεμένοι ή θέλετε να μάθετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις χρήσεις του κάθε αυτοκόλλητου, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

που θα μας βρείτε στην Αθήνα

Κατάστημα
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Λ. Παπάγου θα λειτουργεί καθημερινά από 10 έως 14 Αυγούστου

10.00 με 17.00

Θα είναι κλειστό 17 με 21 Αυγούστου.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά

 

Κατάστημα & Εργαστήριο
Τηλ.: 210 7483589

Tο κατάστημα μας στην Ηρώων Πολυτεχενείου θα είναι κλειστό 10 με 21 Αυγούστου.

Τον υπόλοιπο Αύγουστο το ωράριο λειτουργίας είναι 

10.00 με 18.00

Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά

Η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνεται  τηλεφωνικά

ή με email στο info@copy-corner.gr

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ACS πανελλαδικά