Ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά χρησιμοποιούνται για banner, πανό, σκηνικά συνεδρίων, κάλυψη κτιρίων, επιγραφές φορτηγών, φωτεινές επιγραφές κ.α. Ο μουσαμάς μπορεί να θερμοκολληθεί ή να ραφτεί ώστε να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές που χρειάζονται για την τοποθέτηση του (τελάρωμα, μανίκια, ανοξείδωτες τρύπες-μπουντούζια  κλπ.).

 

Τι είναι ο μουσαμάς;

Ο μουσαμάς φτιάχνεται από πλαστικό και ύφασμα άριστης ποιότητας και πάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε μια φωτογραφία. Το υλικό του μουσαμά είναι πολύ εύκαμπτο (δεν κάνει εύκολα σπασίματα) και είναι ιδανικό υλικό για τελάρωμα. Ο μουσαμάς είναι το πλέον δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο υλικό στην ψηφιακή εκτύπωση, αφού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε εξωτερικές συνθήκες, αδιαπέραστο από το νερό και συνάμα αρκετά οικονομικό.

Η εκτύπωση σε μουσαμά επιβάλλεται όταν χρειάζεστε την αμεσότερη και φθηνότερη λύση για να προβάλετε ένα μήνυμα σε μεγάλη κλίμακα μεγέθους. Η ευλυγισία του εκτυπωμένου μουσαμά και η δομική αντοχή του σαν υλικό εγγυάται  τη μακροχρόνια αντοχή των χρωμάτων σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

 

Οι ποιότητες του μουσαμά ποικίλουν. Ανάλογα με την εργασία που θα χρησιμοποιηθεί, επιλέγουμε και την ποιότητα του μουσαμά που μας εξυπηρετεί. Υπάρχουν απλοί, ελαφριοί μουσαμάδες 400γρ. τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε εσωτερικούς χώρους σαν διαφημιστικά banners ή σε εξωτερικούς για μικρό χρονικό διάστημα. Για πιο απαιτητικές εργασίες, όπως κάλυψη κτιρίων ή μουσαμάδες φορτηγών, χρησιμοποιούνται πιο βαριοί και ενισχυμένοι μουσαμάδες έως 900γρ. Υπάρχει επίσης και ο διάτρητος μουσαμάς ή αλλιώς δίχτυ (mesh) που χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη κτιρίων.

 

Όσον αφορά τις επιλογές εκτύπωσης, ο μουσαμάς μπορεί να εκτυπωθεί και από τις 2 όψεις. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το μουσαμά σας με ή χωρίς περιθώριο, καθώς και να τον τελαρώσετε.

 

Το Copy Corner πρωτοπορεί!!!

Είμαστε στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να φτιάξουμε το δικό σας μουσαμά όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί…

Αρκεί  να μας μεταφέρετε την ιδέα σας και εμείς θα την εκτυπώσουμε σε μουσαμά στις διαστάσεις που επιθυμείτε και θα τον πλαισιώσουμε με τις απαραίτητες μετεκτυπωτικές κατασκευές (θερμοκολλήσεις, μανίκια, μπουντούζια,) πάντα στις οικονομικότερες τιμές!

Εγγραφτείτε στο Newsletter μας για να λάμβάνετε όλες τις προσφορές μαςΕνδιαφέροντα

Upload Αρχείων


Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας μέχρι 2GB

Roll up banner

Εκτύπωση & μηχανισμόςDevelopment: Antithesis Group