ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG

Διακοσμήστε τους τοίχους σας και πάρτε έμπνευση

Αφίσα Reflections

Διακοσμήστε τους τοίχους σας και πάρτε έμπνευση

Τώρα που έχει περάσει για τα καλά το καλοκαίρι και όλοι έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα του «σπίτι-δουλειά-σπίτι», είναι η κατάλληλη περίοδος για μία ανανέωση στο χώρο εργασίας. Τι μπορεί όμως να αλλάξει το γραφείο σας άμεσα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά; Η διακόσμηση τοίχου είναι η καλύτερη απάντηση. Αυτοκόλλητα τοίχου, αφίσες, πίνακες σε καμβά & ταπετσαρίες τοίχου  μπορούν να μεταμορφώσουν μία βαρετή επιφάνεια σε ένα έργο τέχνης.
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά;

Αυτοκόλλητα τοίχου με μήνυμα

Τα quotes ή όπως λέμε στα ελληνικά, διάσημες φράσεις είναι ένας απ’ τους διασημότερους τρόπους που πολλές εταιρίες επιλέγουν να ντύσουν τους τοίχους τους και όχι άδικα. Οι φράσεις συνήθως αποτυπώνουν μία φιλοσοφία που μπορεί να έχει η εταιρεία ή ακόμα να δίνουν ώθηση στην δημιουργία. Δεν θα ήταν υπέροχο, εκεί που νιώθετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε, να βλέπετε ένα μήνυμα στον τοίχο σας που να σας βοηθάει να συνεχίσετε;

Ταπετσαρίες Τοίχου με λουλούδια

Η φύση αποτελούσε πάντα την καλύτερη διέξοδο απ’ την κουραστική και επίπονη δουλειά. Ο άνθρωπος όπως έχει επιστημονικά αποδειχθεί μπορεί να χαλαρώσει στη θέα ενός φυτού ή μίας πράσινης έκτασης. Επειδή όμως δυστυχώς δεν είναι εφικτό να βρισκόμαστε πάντα σε ένα δάσος ή σε έναν κήπο, μπορούμε να τον φέρουμε μέσα στο γραφείο μας με άλλους τρόπους, όπως είναι οι ταπετσαρίες τοίχου με λουλούδια ή με άλλα φυσικά τοπία. Βέβαια υπάρχει πάντα η λύση και της αγοράς ενός πραγματικού φυτού, μόνο που μία ταπετσαρία τοίχου που απεικονίζει την φύση δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και μπορεί να κρατήσει χρόνια στον τοίχο σας και να δείχνει καινούργια.

Πίνακες σε καμβά με διάσημους ζωγράφους

Η τέχνη είναι φάρμακο στην ψυχή κάθε ανθρώπου. Πόσο μάλλον όταν είναι πίνακες ζωγραφικής με σχέδια διάσημων ζωγράφων. Σκεφτείτε ποιος καλλιτέχνης σας εκφράζει καλύτερα. Ο Μονέ; Ο Ρέμπραντ; Ή μήπως προτιμάται τον Πικάσο και τον Μούνχ; Σκεφτείτε ποιος πίνακας μπορεί να σας συνεπάρει και να ξεχαστείτε λίγο απ’ τις ασχολίες που έχετε επιφορτιστεί.

Αφίσες με διάφορα μοτίβα

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να είστε τόσο απασχολημένοι στην δουλειά σας, που τα μάτια σας να κουραστούν. Γιατί να μην κάνετε ένα διάλειμμα ρίχνοντας μια ματιά σε ένα θαλασσινό τοπίο, μία αφίσα με σύννεφα ή με αντανακλάσεις; Η απεραντοσύνη που δημιουργούν τα μοτίβα, θα καταφέρει να αποσπάσει λίγο την προσοχή σας απ’ ό,τι κάνετε και ταυτόχρονα να σας χαλαρώσει χωρίς καν να καταλάβετε το γιατί.

Αυτοκόλλητα τοίχου σε μουσικούς ρυθμούς

Η έμπνευση έρχεται από απλά και καθημερινά πράγματα, όπως όταν ακούμε μουσική. Γεμίστε τον τοίχο ή τους τοίχους σας με στίχους που θα σας δώσουν έμπνευση ή και μουσικά όργανα και δημιουργήστε αμέσως μία πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα που σίγουρα χρειάζεται.

Πίνακες σε καμβά από κάποια πόλη του κόσμου

Εκτός απ’ τους φυσιολάτρες, υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να σκέφτονται και να ονειρεύονται πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή σε μία μεγαλούπολη. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε μία πολύ καλή επιλογή θα ήταν να κρεμούσατε έναν πίνακα από ένα τέτοιο τοπίο, όπως π.χ. η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο. Για εσάς τους πιο εναλλακτικούς, υπάρχουν πάντα και οι επιλογές από χώρες της Λατινικής Αμερικής η και της Αφρικής. Δεν θα ήταν ωραία να κάνετε το διάλειμμα απ’ την δουλειά πίνοντας τον καφέ σας σε ένα μπιστρό στην Μονμάρτη; Ορίστε η ευκαιρία σας!
Αυτές είναι μόνο μερικές απ’ τις πολλές επιλογές που μπορείτε να διαλέξετε. Αφήστε την φαντασία και την δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Η μεγάλη γκάμα που υπάρχει διαθέσιμη είναι σίγουρο ότι θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό από εσάς. Αφουγκραστείτε τα ερεθίσματα που μπορούν να προκληθούν από ένα τοπίο, μία φωτογραφία, μία φράση και να είστε σίγουροι ότι η επιλογή του κατάλληλου διακοσμητικού για τον τοίχο θα έρθει από μόνη της.