ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG

6 αφίσες για να γεμίσει το σπίτι σας καλοκαίρι

Αφίσα Sailing Dreams

6 αφίσες για να γεμίσει το σπίτι σας καλοκαίρι

Είμαστε για τα καλά μέσα στο καλοκαίρι. Κάποιοι έχουν ήδη πάει διακοπές, άλλοι θα πάνε,  αλλά υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Μία καλή διέξοδος για όσους θα μείνουν στο σπίτι τους, είναι να βρουν τρόπους να φέρουν το καλοκαίρι εκεί. Μία πρωτότυπη, οικονομική και δημιουργική λύση, είναι να το διακοσμήσουν με αφίσες που να «μυρίζουν» καλοκαίρι.

Και επειδή η αλήθεια είναι ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο από εκατοντάδες χιλιάδες αφίσες, για να σας βγάλουμε απ’ τη ταλαιπωρία των ατελείωτων ωρών αναζήτησης στο Google, συλλέξαμε τις πιο χαρακτηριστικές που να θυμίζουν παραλία, αμμουδιά, ήλιο και όλα αυτά που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε το καλοκαίρι στο χώρο σας.

Αφίσα abstract sea

Όταν το μπλε της θάλασσας «μπλέκεται» με το γαλάζιο του ουρανού σχηματίζεται ένα αποτέλεσμα που είναι γεμάτο από το μπλε της Ελλάδας. Και επειδή μιλάμε για abstract σχέδιο, η αφίσα αυτή θα μπορούσε να έχει θέση σε κάθε σαλόνι ή υπνοδωμάτιο ενός σύγχρονου industrial σπιτιού.

Αφίσα waves

Αν αγαπάτε την θάλασσα γεμάτη κύματα, η αφίσα αυτή είναι για εσάς. Ο χρωματικός συνδυασμός της σμαραγδένιας θάλασσας, με το καφέ της άμμου και το λευκό που δημιουργείται απ’ το κύμα που σκάει, είναι πραγματικά μαγευτικός. Η ηρεμία που δημιουργεί το τοπίο, είναι ιδανική για χώρους όπου συνήθως καταλήγουμε για χαλάρωση μετά από μία κουραστική ημέρα.

Αφίσα sailing dreams

Είστε απ’ τη φύση σας εκφραστικοί; Σας αρέσει εκτός απ’ την εμφάνιση και η ουσία; Η συγκεκριμένη αφίσα είναι στα μέτρα σας! Άκρως καλοκαιρινή, δροσερή και με ένα encouraging motto ταυτόχρονα. Τι άλλο να ζητήσετε; Αφήστε τις σκέψεις σας στην άκρη και πλεύστε προς την κατεύθυνση των ονείρων σας, όπως παροτρύνει και το ρητό της αφίσας.

Αφίσα surfer

Όσοι είστε φίλοι των θαλάσσιων sports σίγουρα θα αγαπάτε και το surfing. Οκ, φέτος μπορεί να μην έχετε την δυνατότητα να σκίσετε τα κύματα με τη σανίδα σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σας ρίξει τη διάθεση. Διακοσμήστε με την αφίσαsurferτο δωμάτιο του σπιτιού σας, και «δαμάστε» κάθε αρνητική διάθεση που μπορεί να έχετε.

Αφίσα Kauai Hawai

Thing big! Η επίσκεψη σε ένα εξωτικό νησί, όπως αυτό της Χαβάης, αποτελεί όνειρο πολλών. Για άλλους μπορεί να είναι μακρινό, για άλλους μπορεί να είναι το επόμενο ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, ο πιο άμεσος τρόπος να το επισκεφτείτε είναι μέσω αυτής της αφίσας. Το ειδυλλιακό τοπίο Kauai στη Χαβάη, συνδυάζει την άγρια ομορφιά του βουνού με το γαλήνιο μπλε της θάλασσας.

Αφίσα Μύκονος

Ζούμε σ’ ένα απ’ τα ωραιότερα μέρη στο κόσμο. Αν δεν έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε φέτος τις ομορφιές της Ελλάδας, ας τις φέρουμε στο σπίτι μας με αφίσες ελληνικών τόπων. Ένας απ’ τους πιο γνωστούς προορισμούς είναι το νησί της Μυκόνου. Η αφίσα παρουσιάζει ένα μεγάλο μέρος απ’ όσα μπορεί να απολαύσει κάποιος στο νησί, όπως τους ανεμόμυλους, το λιμάνι κλπ. Αποκτήστε αυτή την αφίσα και χαθείτε μέσα στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού, απ’ την άνεση του σπιτιού σας.

Αφήστε τη καλοκαιρινή διάθεσή να σας παρασύρει και επιλέξτε την αφίσα εκείνη που σας αντιπροσωπεύει!