Εκτύπωση πτυχιακής εργασίας


Εδώ στο Copy Corner ένα σημαντικό κομάτι της δραστηριότητάς μας είναι η εκτύπωση πτυχιακών εργασιών, διατριβών και διδακτορικών.

Μετά από 4 χρόνια δραστηριότητας έχουμε αποκομίσει μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα οποιαδήποτε ανάγκη σας σε αυτό το τομέα.

Με τις χαμηλότερες τιμές 0,03 για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και 0,18 για τις έγχρωμες (ειδική τιμή μονο για φοιτητες) ή εκτύπωση της διατριβής σας γίνεται προσιτή σε όλους.

Εγγραφτείτε στο Newsletter μας για να λάμβάνετε όλες τις προσφορές μας

Δέκα πράγματα που μακάρι να ήξερα πριν αρχίσω την πτυχιακή μου…  1. Αν ο επιβλέπων καθηγητής δεν είναι αυτός που πρέπει..αλλάξτε τον. Αν νομίζετε ότι δεν σας καθοδηγεί σωστά, ζητήστε να αλλάξετε με κάποιον άλλο.
  2. Αν αναφέρετε το θέμα σας σε οικογένεια, φίλους η σχεδόν-άγνωστους, θα ρωτήσουν σε τι αναφέρεται και να είστε σίγουροι ότι θα περιμένουν μια αρκετά πιο εντυπωσιακή απάντηση από αυτή που μπορείτε να δώσετε. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε βλέμματα σύγχυσης και απογοήτευσης.
  3. Αν ζητήσουν να μάθουν κι άλλες πληροφορίες..απλώς είναι ευγενικοί.
  4. Μην ρωτάτε τους φίλους σας πόσο μακριά έχουν φτάσει. Είτε εσείς, είτε εκείνοι θα καταλήξετε παρανοϊκοί.
  5. Θα έρθει μια ημέρα, λογικά ένα-δυό μήνες πριν την προθεσμία παράδοσης, που θα φρικάρετε, θα αμφισβητήσετε την όλη πρόοδο που έχετε κάνει και θα σκεφτείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Απλά είστε πανικοβλημένοι. Θα περάσει.
  6. Αρκετό από το υλικό που έχετε μαζέψει δε θα συμπεριληφθεί στη διπλωματική σας. Τις πρώτες ημέρες στο αρχείο της βιβλιοθήκης, ένοιωθα ότι έβρισκα διαμάντια και όταν κάθισα να γράψω όλα έμοιαζαν με χρυσό. Όμως μετά από μια βάρβαρη επεξεργασία με γνώμονα τον επιτρεπόμενο αριθμό λέξεων πολλά από αυτά έμειναν απ΄ έξω.
  7. Θα τυπώσετε όσο δεν έχετε ξανατυπώσει ποτέ. Αν χρησιμοποιείται εκτυπωτή του πανεπιστημίου ή της βιβλιοθήκης θα δείτε το εβδομαδιαίο σας χαρτζιλίκι να μειώνεται δραματικά. Αν το κάνετε αυτό στο δωμάτιό σας, οι λέξεις «εμπλοκή χαρτιού θα γίνουν ο εφιάλτης σας»
  8. Η διπλωματική σας θα παρεμβαίνει σε οτιδήποτε και αν κάνετε – στην κοινωνική σας ζωή, στην άθλησή σας, σε άλλες υποχρεώσεις με εργασίες, ημερομηνίες παράδοσης κλπ. Μην προσπαθήσετε τώρα να σταματήσετε να τρωτε απ΄έξω, θα γίνει ο μόνος τρόπος που έχετε να φάτε κάτι αφού το να παρατήσετε το γράψιμο για να μαγειρέψετε δεν θα είναι επιλογή.
  9. Ακόμα κι αν είστε σούπερ οργανωτικοί, ακόμα κι αν έχετε προγραμματίσει τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, ακόμα κι αν δεν έχετε ούτε μια στιγμή πανικού, θα διαπιστώσετε ότι σκοτεινές σκέψεις θα έρχονται εκεί που δεν το περιμένετε.
  10. Το τέλος της θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχετε κάνει. Αξίζει κάθε ώρα που έχετε ξοδέψει το να ξέρετε ότι αυτό που ολοκληρώσατε είναι το μεγαλύτερο, πιο σημαντικό πράγμα που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Και είστε περήφανοι γι αυτό.

 

πηγή: guardian.co.uk

Ενδιαφέροντα

Upload Αρχείων


Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας μέχρι 2GB

Development: Antithesis Group