Ψηφιακή Εκτύπωση σε Ταπετσαρία

Η ψηφιακή εκτύπωση σε ταπετσαρία είναι η δημιουργία ταπετσαρίας από φωτογραφία ή σχέδιο της επιλογής σας, σε οποιοδήποτε μέγεθος ή ποιότητα επιθυμείτε. Πρόκειται για εκτύπωση σε ειδικό άφλεκτο υλικό, κατάλληλο για ταπετσαρία τοίχου. Πραγματοποιείται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με φωτογραφική ποιότητα, η οποία εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή των χρωμάτων σε εσωτερικό χώρο.

Η εφαρμογή αυτή είναι ιδανική λύση για κάθε είδους διακόσμηση εσωτερικού χώρου, όπως χώρους εστίασης, καταστήματα, σπίτια και γραφεία. Μπορούν να εφαρμοστούν στις περισσότερες λείες επιφάνειες όπως ξύλο, γυψοσανίδα, γυαλί κ.α. Είναι βασικό η επιφάνεια να είναι λεία για να μη διαγράφονται στην ταπετσαρία τα ελαττώματα του τοίχου.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετά διαφορετικά είδη ταπετσαρίας. Υπάρχουν χάρτινες ταπετσαρίες, βινυλικές, υφασμάτινες, ταπετσαρίες από φυσικά υλικά (bamboo, sisal κλπ),  από καμβά,  από πετρώματα. Κάποιες από αυτές είναι πιο ανθεκτικές όπως οι βινυλικές, και κάποιες άλλες  λιγότερο, όπως οι μεταλλικές και οι χάρτινες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ανάλογα με τις απαιτήσεις πρέπει να γίνεται η επιλογή του κατάλληλου είδους ταπετσαρίας.

Τα προτερήματα της ψηφιακά εκτυπωμένης ταπετσαρίας είναι πολλά! Δεν υπάρχει  περιορισμός στην διάσταση, στην ποσότητα, στο σχέδιο, στο χρώμα και στην ύφη, ενώ έχει παράλληλα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Καθαρίζετε εύκολα και αντέχει  περισσότερο από την απλή βαφή.


Θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με σχέδια της επιλογής σας ή με εικόνες και φωτογραφίες που εκφράζουν το προσωπικό σας στιλ;

Μία είναι η λύση.. Ελάτε στο Copy Corner!!

Τα βήματα είναι απλά….

Αν έχετε έτοιμο το δικό σας σχέδιο, στείλτε μας το αρχείο σας και εμείς θα φτιάξουμε μια ταπετσαρία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Διαφορετικά, αρκεί να μας πείτε την ιδέα σας και εμείς θα την μετατρέψουμε σε μια μοναδική ταπετσαρία στις διαστάσεις που επιθυμείτε, δημιουργώντας εικόνες με φρεσκάδα και ζωντάνια!

 

Ενδιαφέροντα

Roll up banner

Εκτύπωση & μηχανισμός
Upload Αρχείων

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας μέχρι 2GB

Development: Antithesis Group