Ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά


Λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον καμβά…

Ο καμβάς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό. Μοιάζει σαν καραβόπανο με πολλούς μικρούς πόρους και έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον μουσαμά.  Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους καθώς είναι πολύ εύκαμπτο υλικό και δεν κάνει εύκολα σπασίματα. Διατίθεται σε διάφορες ποιότητες όπως γυαλιστερός, βαμβακερός, ματ και συνθετικός καθώς και σε διάφορες υφές όπως λείος ή ανάγλυφος.

Πάνω του μπορούμε να εκτυπώσουμε φωτογραφίες και να τις κάνουμε να φαίνονται σαν πίνακας ζωγραφικής. Η εκτύπωση σε καμβά είναι ιδανική λύση για διακόσμηση σπιτιών, καταστημάτων και ξενοδοχείων, καθώς και για αναπαραγωγή αντίγραφων έργων τέχνης. Γίνεται σε πολύ υψηλή ανάλυση και χρησιμοποιούνται μελάνια ανεξίτηλα και ανθεκτικά.

Για να πετύχουμε μεγαλύτερη προστασία από ξυσίματα μπορούμε να εφαρμόσουμε στον καμβά μας υγρή πλαστικοποίηση. Η τεχνική αυτή εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή σε επιμήκυνση, σχισίματα καθώς και σταθερότητα στις διαστάσεις.

Ο καμβάς είναι ιδανικός για τελάρωμα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ξύλινο πλαίσιο και να μετατραπεί σε πίνακα. Για να γίνει σωστό τελάρωμα πρέπει να γίνει κατάλληλη προσαρμογή πάνω στο τελάρο και το ξύλο του τελάρου που θα χρησιμοποιηθεί να είναι ανθεκτικό.


Διάλεξε πίνακα σε καμβά

Μπορείτε να διαλέξετε το πίνακα σας από το eshop μας ή να ανεβάσετε τη δική σας εικόνα online και να παραλάβετε στο χώρο σας. Δείτε εδώ:

http://www.corner-shop.gr/pinakes-poster/pinakes/

Στο Copy Corner μπορούμε να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα!!!
Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά στο μέγεθος που επιθυμείτε!

Δώστε μας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και εμείς θα τις μετατρέψουμε σε πίνακα για να διακοσμήσετε το σπίτι ή το γραφείο σας. Θα τις τυπώσουμε σε καμβά και θα τον τελαρώσουμε σε άκαμπτο ξύλινο πλαίσιο. Για τον κάθε καμβά θα φτιάξουμε το ιδανικό τελάρο, εξασφαλίζοντας την τέλεια προσαρμογή!

Εγγραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις και προσφορές

Ενδιαφέροντα

Upload Αρχείων

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας μέχρι 2GB

Development: Antithesis Group